VIDEO: BUJICA - STOP MRZITELJIMA HRVATSKE U MEDIJIMA!

16.01.2018. 08:29:09

Urednik Bujice Velimir Bujanec večerašnju emisiju na Z1 i partnerskim televizijama završio je specijalnom porukom koju je pokazao i na ekranu: “Za kraj jedna poruka likovima koji nam dociraju za naše novce i prodaju pamet zahvaljujući RTV pristojbi koju svi moramo plaćati,” rekao je voditelj i nastavio: “Vrijeme je da kažemo STOP MRZITELJIMA HRVATSKE U MEDIJIMA! Svejedno je, jesu li rođeni u našoj zemlji ili nisu - al' svima im se sviđaju hrvatske kune! Idite na N1 pa tamo radite protiv Hrvatske, kad već niste frajeri i niste sposobni u vlastitoj produkciji opstati na nekoj od lokalnih televizija. Na tržištu treba zaraditi za svoj kruh, a vi to ne znate jer ste baš kao u vašoj propaloj Jugoslaviji, naučeni raditi malo - za veliki novac.”
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=qNVC38LxMqM&feature=youtu.be[/embed]
Velimir Bujanec

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.