VIDEO: CRO COP ŠOKIRAO SVOJE FANOVE… Svi vidite onu glamuroznu stranu, pogledajte ovo…

15.10.2018. 10:47:17

Mirko Filipović...

” Cro Cop” Mirko Filipović na jednoj od svojih objava na Instagramu pokazao je velike probleme kroz koje kao vrhunski borac prolazi, nadljudske napore, bolove, koji su sastavni dio športa koji ga je afirmirao… “Uspjeh je medalja sa dvije strane, svi vide onu glamuroznu stranu, a nitko ne vidi put koji treba proći i cijenu koju treba platiti za to”, napisao je Mirko Filipović na Instagramu. Oporavio se od ozljede prednjih križnih ligamenata te je pokazao situaciju u kojoj mu doktor injekcijom na bolan način vadi tekućinu iz koljena. Mirko je “medicinski fenmomen”, često kažu doktori za Cro Copa, koji se nekoliko mjeseci nakon operacije već bori u ringu, a prošao ih je već devet i to samo na koljenu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.