(VIDEO) Državni tajnik usred press konferencije dao ostavku riječima: ‘Ovo je jedan veliki folklor’

20.02.2018. 18:00:37

"Točno. Slažem se s vama. Ovo je jedan veliki folklor. Nakon godinu i pol u Vladi kao mladi čovjek smatram da ovo nije dovoljno ozbiljno i podnosim ostavku. Država izumire, ovo je najgore stanje u Hrvatskoj otkad postoji država. Pričati ovako neozbiljno o ovome, ja kao mladi čovjek, građanin, otac dvoje djece, nezaposlene supruge, nezaposlenih roditelja, ne vjerujem da će se išta riješiti ovakvim pristupom", rekao je Strmota

Konferencija se održavala nakon sjednice Vijeća za demografsku revitalizaciju, a kad je ministrica prepustila riječ državom tajniku, uslijedio je šok. Nakon što je reporterka Nove TV Barbara Štrbac ustvrdila kako su sve danas iznesene „nove“ demografske mjere predstavljene još prije 3 mjeseca, Strmota je dao neočekivan odgovor. Pogledajte video:

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.