(VIDEO) ‘FAJT’ U SKUPŠTINI: HSP-ovac Rkmana gađao papirima: ‘Ti si abolirani agresor’

22.12.2016. 17:57:38

SOLDO VS RKMAN Kako bi bilo jasnije zašto Soldo ovako reagira na Boru Rkmana i naziva ga "aboliranim agresorom", prilažemo video s presjekom najvažnijih detalja iz Rkmanovog života Županijskom vijećniku HSP-a i bivšem pripadniku HOS-a Željku Soldi, nije prvi put da se potpuno isprovociran dožupanom Borom Rkmanom sukobljava na različite načine. Ovog puta, Soldo je Rkmana na sjednici Skupštine Sisačko-moslavačke županije gađao smotuljkom papira, jer je na postavljeno pitanje županu o tome zašto je predsjednica Županijske skupštine bila na izbornoj skupštini SDSS-a u Sisku kojoj je prisustvovao i Vojislav Stanimirović, odgovorio Boro Rkman. Nakon što je župan rekao da je Ivanka Roksandić tamo bila kao predstavnica HDZ-a, a ne predsjednica Županijske skupštine, Soldo je odgovorio kako je upravo to želio čuti. Željko Soldo, naime, Rkmanu ne oprašta njegov obol koji je za vrijeme Domovinskog rata kao novinar dao – drugoj strani. Kako bi bilo jasnije zašto Soldo ovako reagira na Boru Rkmana i naziva ga “aboliranim agresorom”, prilažemo video s presjekom najvažnijih detalja iz Rkmanovog života:

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.