(VIDEO) Glasnović glasno u Saboru: ‘Ovdje danas sjede jugozomboidi i njihovi potomci!’

10.10.2018. 19:03:20

Buran govor u Hrvatskom saboru održao je danas Željko Glasnović, član stranke Neovisni za Hrvatsku i predstavnik dijaspore. General HVO-a govorio je o sramotnom tretmanu koji Hrvatske oružane snage imaju u domaćem tisku. “Prošli tjedan u novinama je izašla informacija da sam neopravdano izostao iz Sabora tri dana. To je totalna laž i dok ne dobijem službenu ispriku, smatrat ću to sabotažom”, počeo je svoj govor Glasnović te nastavio: “Zadnjih nekoliko tjedana traje orkestrirana kampanja od strane jugozomboida, mentalnih Jugoslavena u jugoslavenskim novinama gdje rade Jugoslaveni i bivši udbaši kojima smeta HVO. Zašto im smeta HVO? Kada će istina izaći na vidjelo? Radi jednog Lazara iz HVO-a koji je uselio u stan traje ta hajka. A nigdje ni riječi o stanovima oduzetima nakon 1945. , ni jedna jedina riječ. Oni za svoje hajke nađu sugovornike Jugoslavene, a ima ih koji su radili i za Udbu i za KOS”, ljutito je u dahu govorio Glasnović. “Stjepan Hršak, šef krapinske Ozne živi tu na Tuškancu, a tri Katinske šume je prošao, pobio mnoge, pucao im u glavu, a njih zanima HVO! Ni jedna riječ o Srpskoj pravoslavnoj crkvi koja je od 2000. neovlašteno dobila pola milijarde kuna. Zašto to Hrvatska plaća? Neka im plati Srbija. Ne smeta ih ni 40 000 partizanskih mirovina koje su nasljedne. Ne smeta im ni zahtjev onih koji su ovu zemlju okupirali da im se mirovine isplate, ali smeta im HVO”, rekao je Glasnović i osvrnuo se na rezultate izbora u BiH: “Da nije bilo HVO-a, vi ne biste sjedili ovdje danas. Koga smeta 568 suicida HVO-a od 2006. do 2018. ? Tko to broji? Zanima ih afera ova, afera ona, SMS poruke i tako dalje. U isto vrijeme, Hrvati nestaju u BiH, a mnogi likuju što je pobijedio Jugoslaven Komšić”, kazao je. “Nitko više ne govori o Miji Crnoji kojeg su ocrnili, a nedavno je dobio sudski spor. Zarobljena Dalmacija ga napada, a djeci su mu u školi prijetili. Pisali su da je lažov, lopov i prevarant. Tu u Saboru sjede rasisti i njihovi nasljednici, agitpropovci, jugozomboidi koji pljuju po Hrvatskoj. Umjesto da se bavimo problemima, mi sjedimo i bavimo se prebacivanjem ping-pong loptice”, zaključio je Glasnović.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.