VIDEO! HASANBEGOVIĆEVO “NE” DRUGARICI RADOJKI BORIĆ!

28.09.2017. 15:27:29

“Rodna ideologija neće vam proći, dok u Skupštini odlučuje 5 zastupnika NHR-a,” bio je jasan dr. Zlatko Hasanbegović… “Drugarice i drugovi, no pasaran!” rekao je skupštinarima Zlatko Hasanbegović govoreći o “rodnoj ravnopravnosti” koju se pokušalo “ugurati” u Razvojnu strategiju Grada Zagreba do 2020. godine.. Druga radna sjednica Gradska skupština Grada Zagreba u ovom sazivu. Na dnevnom redu Razvojna strategija Zagreba do 2020., iz koje su Neovisni za Hrvatsku uspjeli izbaciti tzv. rodnu ideologiju. Gradonačelnik Milan Bandić Gradonačelnik Zagreba ranije je, pak, sa dnevnog reda povukao sporan aneksu Ugovora o gradnji kampa na Sveticama kojim bi se posao izgradnje predao u ruke tvrtki Svetice Sport. Na dnevnom redu nalazi se i Prostorni plan protiv čijeg donošenja su ispred Gradske skupštine prosvjedovali UZOR i Zelena akcija upozoravajući da to znači i gradnju spalionice u Resniku, javlja Z1 televizija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.