VIDEO HEROJA Tenk pregazio teroriste u autu, spasili 50 života

26.07.2017. 16:03:47

Herojski potez egipatskih vojnih snaga na Sinaju Snimka koja dolazi iz Egipta pokazuje hrabru odluku tenkista da riskirajući svoj život spase tuđe živote. Tenkisti su primijetili da ususret kontrolnoj točki na Sjevernom Sinaju dolazi jureći auto te su ekspresno reagirali i krenuli prema njima, pretpostavljajući da bi se moglo raditi o samoubilačkom napadu autom napunjenim eksplozivom. Tenkom su pregazili auto u kojem su bila četvorica napadača te više od sto kilograma eksploziva. Tako su spriječili veliki masakr civila, pretpostavlja se najmanje pedesetak. Nažalost, nije sve prošlo bez žrtava. Od velike eksplozije pregaženog automobila, nekoliko minuta kasnije, smrtno je stradalo sedam civila, uključujući dvoje djece.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.