VIDEO: HRGOVIĆ NOKAUTIRAO CORBINA!

26.05.2019. 06:41:26

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović upisao je novu, već osmu po redu, pobjedu i to kakvu! U tri ujutro po hrvatskom vremenu borio se protiv američkog boksača, koji je čak sedam godina proveo u zatvoru, Gregoryja Corbina u Washingtonu u borbi za obranu internacionalnog prvaka prema WBC-u. Ovo je za Hrgovića svakako bio meč karijere, prvi na američkom tlu kojim je ujedno i demonstrirao svoju moć najzahtjevnijoj boksačkoj publici. Svakako je dokazao kako pripada samom vrhu teškaškog boksa jer Corbin je pao već u prvoj rundi. Nakon kratkog ispipavanja na početku runde u kojem je Hrgović čak i primio nekoliko udaraca, ali doduše bezopasnih, uslijedio je jedan nesmotren napad Corbina. Ušao je u prostor Hrgoviću kako bi mu zadao udarac, ali promašio je i Filip ga je snažnim desnim krošeom udario Corbina baš na pravo mjesto i poslao ga u carstvo snova. [video width="640" height="352" mp4="https://portal.braniteljski-forum.com/wp-content/uploads/HRGOVIĆ-BRILJIRAO-NAKON-VELIKE-POBJEDE_-Nasmijao-reportera-i-čitavu-boksačku-javnost-zbog-ovog-ga-svi-obožavamo-–-Net.hr1_.mp4"][/video]

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.