(VIDEO) I PREDSJEDNICA ZAPLAKALA: Dragi naši, toliko ste bili dobri večeras, malo je falilo…

16.07.2018. 12:56:28

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović zajedno s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom i ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom posjetila je igrače obje momčadi u svlačionici. Kolinda je čestitala Francuzima, a našim Vatrenima htjela je održati govor, no zaustavile su je suze: – Dragi naši, toliko ste bili dobri večeras, malo je falilo… – rekla je predsjednica pa zaplakala. U idućoj sceni vidi se kako je tješi predsjednik Fife Gianni Infantino. Sve nastupe naših reprezentativaca u Rusiji predsjednica je emotivno doživjela, stoga ne čudi njezina reakcija nakon povijesnog finala. Svima je osobno čestitala i na dodjeli medalja, a posebne čestitke primili su Luka Modrić i izbornik Zlatko Dalić. Nije uspjela suspregnuti suze ni kada je Modrić proglašen za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.