VIDEO: KAOS NA RUJEVICI NAKON BRUTALNOG PREKRŠAJA! POGLEDAJTE SITUACIJU ZBOG KOJE SU RIJEČANI POLUDJELI

01.02.2021. 10:58:00

Sudac Jović je nakon čitave priče morao pokazati crveni karton dvojici nogometaša. 

U posljednjoj utakmici 18. kola Prve HNL Gorica je kao gost svladala Rijeku sa 2-0. Gorica je povela autogolom Andrijaševića (27-ag), a na 2-0 povisio je Lovrić (44).

Nakon što je izdržala početni pritisak domaćih, Gorica je povela u 27. minuti. Lovrić je izveo udarac iz kuta, a Andrijašević je u želji da otkloni opasnost ispred svog gola nespretno zahvatio loptu glavom te je prevario Nevistića koji se nalazio odmah iza njega. U samoj završnici prvog poluvremena Gorica je povećala prednost, ovoga puta najveći je krivac za gol vratar Rijeke Nevistić koji je dao nepreciznu loptu svom stoperu na 20-ak metara od vlastitog gola, Lovrić je oduzeo loptu domaćem braniči i potom mirno svladao Nevistića

Ipak, osim pobjede Gorice valja izdvojiti i situaciju u samoj završnici utakmice kada je nakon brutalnog prekršaja More na Mudražiji uslijedio totalni kaos na terenu.

U općem naguravanju Capan je potom udario Krizmanića, a sudac je potom nakon pregledavanja snimke nemilih događaja podijeli dva crvena kartona. Situacija se nakon nekoliko minuta smirila i susret je nastavljen, a sudac Jović vrlo je brzo označio i kraj utakmice.

HRVATSKA 1. LIGA

Izvor: Sportske novosti

Izvorni autor: Sportske novosti/Foto: screenshot

Autor: