VIDEO: Kaos u imotskoj policiji, situacija na rubu fizičkog sukoba

20.09.2013. 17:14:15

"U previše vremena koje sam proveo čekajući u hodniku ovog zdanja, naučio sam navike svih zaposlenika, jedina nepoznanica mi je ostala što zapravo radi osoba koja se predstavlja za voditelja odjela, a koji je na moj upit o kaotičnosti situacije kazao samo: "Idi u München, ako ti je tamo bolje". Ne znam kakva je situacija u SR Njemačkoj, al mislim da je red čekanja u Imotskom bio bolje organiziran za Austrougarske.", kaže Imoćanin.

Gužva, nadglasavanje, kaos, najkraći je opis svakodnevnice u Policijskoj postaji Imotski. Jedan stanovnik ovog grada snimio je s čim se sve susreću Imoćani kada nešto moraju obaviti. U pismu koje je uputio medijima naglašava kako je frustriran time što je četiri dana vadio novu osobnu iskaznicu.

"Moje iskustvo ne bi bilo tako bolno, da se radilo o spletu kakvih nesretnih ili izvanrednih okolnosti, ali ovo je nažalost redovna, svakodnevna situacija u Policijskoj postaji Imotski u koju se može uvjeriti svatko tko kroči u zgradu ove policijske postaje bilo koji radni dan.", piše.

Dodaje kako je neosporno da radni uvjeti nisu adekvatni, no kako je žalosna činjenica da je uzrok situacije neorganiziranost rada. Napominje kako je situacija svakodnevno na rubu fizičkog sukoba i to u zgradi koja bi trebala osiguravati javni red i mir.

"U previše vremena koje sam proveo čekajući u hodniku ovog zdanja, naučio sam navike svih zaposlenika, jedina nepoznanica mi je ostala što zapravo radi osoba koja se predstavlja za voditelja odjela, a koji je na moj upit o kaotičnosti situacije kazao samo: "Idi u München, ako ti je tamo bolje". Ne znam kakva je situacija u SR Njemačkoj, al mislim da je red čekanja u Imotskom bio bolje organiziran za Austrougarske.", kaže.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.