Video: Kukuriku Vlada je skupina politikanata i kalkulanata

25.09.2015. 19:19:48

Nakon izbora ćemo dobiti novu vladu predvođenu HDZ-om i Tomislavom Karamarkom koja će voditi ozbiljnu državnu politiku koja će Hrvatsku preporoditi i donijeti pomirbu sa hrvatski susjedima, rekao je Kovač. U središnjici HDZ-a izjavu povodom otvaranja granica dao je međunarodnik tajnik HDZ-a Miro Kovač. Naglasio je kako je raspuštanje parlamenta prilika za kraj agonije. Pogledaje video. "Gospodin Milanović, gospodin Ostojić i Kukuriku Vlada su ponovno kapitulirali. Pokazali su ne samo da su politikanti, nego i da su kapitulanti. Milanović je potpuno nepripremljeno ušao u ovu bitku. Hrvatska je u priči s izbjeglicama bila potpuno nepripremljena, a da bi kompenzirali svoju nepripremljenost, krenuo je u sukobe sa svim hrvatskim susjedima te je krenuo u blokadu izvoza o kojem ovise mnoga radna mjesta čime je nanio štetu hrvatskom gospodarstvu. Temeljem pritisaka EK, Srbije i hrvatskih gospodarstvenika donio je odluku o deblokadi granice čime je nanio štetu ugledu, ne samo svoje vlade, nego i hrvatske države. Ovo nije prvi puta da je Milanović kapitulirao, to je učinio i 2013. godine, kada se sukobio s hrvatskom javnošću donijevši Lex Perković, i tada je na kraju kapitulirao. Na svu je sreću donesena odluka o raspuštanju Sabora te se bliži kraj agoniji i samovolji. Nakon izbora ćemo dobiti novu vladu predvođenu HDZ-om i Tomislavom Karamarkom koja će voditi ozbiljnu državnu politiku koja će Hrvatsku preporoditi i donijeti pomirbu sa hrvatski susjedima", rekao je Kovač. VIDEO pogledajte ovdje:

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.