VIDEO 'Lijepa li si' orilo se svlačionicom, Srna se popeo na stol!

14.10.2015. 08:42:33

Veliko slavlje hrvatskih nogometaša započelo je na terenu, a nastavilo se u svlačionici Hrvatska će igrati na Euru u Francuskoj. Naši su pobijedili s minimalnih 1-0 na Malti, a Talijani su nam pomogli u Rimu pobijedivši Norvežane s 2-1 iako im ta utakmica nije ništa značila. "Ovo je prekrasno. Hrvatska se plasirala na devet od 11 velikih natjecanja, što europskih, a što svjetskih prvenstava. Najviše zasluge, naravno, idu našim nogometašima, ali i ljudima koji su vodili reprezentaciju, Hrvatskom nogometnom savezu, mojem prethodniku Niki Kovaču i njegovu stožeru, koji su dobro odradili kvalifikacije. Naravno, zasluge idu i svima koji su bili uz nas. Mislim da je Hrvatska zasluženo među prve dvije reprezentacije u skupini, jer je odigrala dobre kvalifikacije. Imala je dva posrtaja, ali na kraju je s dobrom prezentacijom u ove dvije zadnje utakmice opravdala očekivanja. Ponavljam, sve zasluge i svi reflektori trebaju biti usmjereni prema našim mladićima", istaknuo je izbornik Ante Čačić neposredno nakon pobjede na Malti i plasmana na Europsko prvenstvo te opisao i atmosferu u svlačionici. "Ma, svi su u zagrljaju, pjesma se ori, 'Lijepa li si' je hit u svlačionici. Svi smo ponosni, sad ćemo proslaviti, a ujutro već kreće lagana priprema za Francusku", zaključio je Čačić. [fbvideo link="https://www.facebook.com/cff.hns/videos/933766966703740/" width="500" height="400" onlyvideo="1"]

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.