VIDEO 'Masakrirali' BMW maljem i sjekirom

17.09.2013. 14:30:32

Stalni problemi s izvjesnim vibracijama, zveckanjem i udaranjem tijekom mijenjanja brzina, doveli su jednog vozača u njemačkoj do ludila s njegovim BMW-om vrijednim 120.000 eura. Pourmohseni Hadi svoje je frustracije konstantnim problemima s BMW-om M6, kojeg je kupio još 2008. godine, izliječio javno i pred očima građana Frankfurta. BMW će ispitati njegov slučaj. parkirao je uz cestu, u vrijeme trajanja Frankfurt Auto Showa te s prijateljem Thomasom Brunnerom i uz pomoć malja i sjekire, proisno 'masakrirao' svoj vrlo skupi BMW. Evo i zašto. 'Pisao sam pismo BMW-u Italia i njihovom sjedištu u Minhenu, ali odgovora nije bilo. Evo im sada moga odgovora', poručio je Hadi za Bild. Pogledajte njegov odgovor. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.