VIDEO: Mudžahedini u Siriji sakupili Biblije i poručili: 'Opasnije su od kemijskog oružja'

09.09.2013. 12:43:36

Osim ovog, u javnost je 'procurio' i novi uznemirujući video na kojem pripadnici FSA (Free Syrian Army) vješaju navodnog špijuna u svojim redovima. Nakon kratkog objašenja 'presude', borci sirijske opozicije navodnog špijuna postavljaju na stolicu koju mu, uz obavezno snimanje mobitelima, izmiču.

U najboljoj maniri Hitlerovih 'sakupljača knjiga', mudžahedinska grupa Islamska država u Iraku i Levantu (ISIL), koju se povezuje s Al-Qaedaom, u sirijskom je gradu Jarablusu pokupila kršćanske knjige, uglavnom Biblije. 'Nacijo Muhameda, probudi se! Zato jer su neke stvari opasnije od kemijskih oružja. Čuvajte se kršćanizacije.', poručili su mudžahedini Sirijcima. Snimajući video, objašnjavaju kako se 'iskorištavaju potrebe sirijskih građana kako bi se provela kršćanizacija'.

Osim ovog, u javnost je 'procurio' i novi uznemirujući video na kojem pripadnici FSA (Free Syrian Army) vješaju navodnog špijuna u svojim redovima. Nakon kratkog objašnjenja 'presude', borci sirijske opozicije navodnog špijuna postavljaju na stolicu koju mu, uz obavezno snimanje mobitelima, izmiču.

Podsjetimo, hrvatska je Vlada i službeno priznala političke predstavnike sirijske opozicije kao legitimne predstavnike sirijskog naroda.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.