VIDEO: NA ZAGREBAČKOM LANIŠTU PLANUO MERCEDES Vatra progutala skupocjeni auto zagrebačkog poduzetnika, u susjedstvu se priča da je požar podmetnut

03.12.2019. 09:40:00

Pod još nerazjašnjenim okolnostima pod okriljem noći izgorio je skupocjeni Mercedes GLE 350D na zagrebačkom Laništu.

Dojava o buktinji ispred kućnog broja 24 Ulice Lanište bila je u noći na utorak u 1,50 sati, a zagrebački vatrogasci odmah su se uputili na intervenciju gdje ih je dočekao Mercedes u razbuktaloj fazi i s kojeg se plamen dalje proširio na desnu stranu VW Pola kutinskih registarskih oznaka koji je bio parkiran pored.

 

Točan uzrok vatrene stihije koja je u potpunosti uništila auto jednog zagrebačkog poduzetnika te pričinila gotovo pola milijuna kuna štete bit će poznat nakon policijskog očevida koji je u tijeku.

- Iz sna me probudila neka buka, valjda kad su gume počele pucati. Kroz prozor sam vidjela da gori auto. Nakon toga vatrogasci su vrlo brzo došli i ugasili požar. U susjedstvu se priča da je požar podmetnut - rekla nam je jedna stanarka ulice.

Izvor: Jutarnji list

Izvorni autor: Hajdi Karakaš Jakubin/Foto: Screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.