(VIDEO) NAJEŽIT ĆETE SE! Pogledajte kako je navijačka himna u izvedbi vojske podigla Lisinski na noge!

28.05.2018. 16:45:13

MOĆAN PRIZOR Gotovo nestvaran prizor dogodio se u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog na svečanosti proslave Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske. Premda je sve uvijek u vrlo strogom i discipliniranom tonu, na kraju ceremonije u Lisniskom uslijedilo je veliko izenenađenje. Na pozornicu je izašao navijački zbor Zaprešić boys i s kadetima Hrvatske vojske otpjevao je navijačku pjesmu ‘Neopisivo’. Dvoranom su se orili stihovi, prema mnogima, najpopularnije navijačke pjesme i svojevrsne himne navijača. Pjesma je na sveopće iznenađenje dočekana s puno žara i emocija pa je cijela dvorana pa i čitavi državni vrh, uskroro ustala sa svojih sjedećih pozicija i zapjevala zajedno sa zborom. Valjda je probudio onaj navijački elan u svima, ipak bliži se Svjetsko prvenstvo u Rusiji. U posjedu smo videosnimke iz Lisinskog pa pogledajte kako je to izgledalo. Možda se i naježite, vrlo je moćna izvedba. VID-20180528-WA0002 from DnevnoHR on Vimeo.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.