(VIDEO) Nakon terorističkih napada mladi Rusi uputili videoporuku Hrvatima i drugim Europljanima

04.12.2015. 17:27:43

POZIVAJU NA JEDINSTVO (VIDEO) Nakon terorističkih napada mladi Rusi uputili videoporuku Hrvatima i drugim Europljanima – evo što su rekli! Internetom se širi videoporuka objavljena nakon terorističkih napada u Parizu u kojoj mladi Rusi građane Francuske, Italije, Španjolske, Njemačke, Hrvatske i ostatka Europe pozivaju na jedinstvo i da očitaju lekciju teroristima, piše vecernji.hr Poručuju im da žele razgovarati s njima kao što to čine Rusi od srca k srcu. “Serija terorističkih napada pogodila je Europu. Naš svijet se smanjio i svi smo sada susjedi”, govore u videu. U videu brane Putina i kažu da su mediji proglasili Husseina i Gadafija neprijateljima te da su obojica pogubljeni, a da je na njihovo mjesto došlo nešto novo, strašno i čudno te predlažu jedinstvo poručujući da možda nisu najugodniji susjedi, ali da ne raznose gradove. “Prvo spasimo naš svijet onda se možete igrati s vašim sankcijama, ako to želite”, poručuju.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.