VIDEO: Ne znamo je li se itko drugi jučer sjetio prvog hrvatskog predsjednika, ali jedna osoba jest...

19.11.2016. 18:00:27

  karolina_vidovic_kristo Veličanstveno je bilo jučer na Dan sjećanja na žrtvu Vukovara: Stotinjak tisuća hodočasnika. Dostojanstvo,TV prijenos, i prigodna glazba. Međutim, koliko smo primjetili nitko u tv prilozima nije spomenuo prvog hrvatskog predsjednika Franju Tuđmana, nitko se nije sjetio ubijenog maloljetnog hrvatskog dragovoljca Darka Pajičića koji je prije tri godine unesrećen jer je čuvao ustavnopravni poredak RH, i njegovog krvnika Šaše Sabadoša. Nitko nije progovorio o rak rani Vukovara danas, koja i sustavno sije mržnju i duboke podjele u novim naraštajima - samosegregaciji Hrvata srpske nacionalnosti. Jedna osoba ipak jest - Karolina Vidović Krišto. Pogledajte izvrstan i sveobuhvatan komentar o Vukovaru iz jučerašnje emisije Dobro jutro, Hrvatska. Ovo je HRT kakav treba biti. Željko Maršić Zenga

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.