VIDEO: Nevjerojatno što pijanim ljudima padne napamet

14.08.2013. 20:19:41

Jedan se Kinez toliko napio da je ušao u brodski kontejner, koji je trebao otputovati u SAD, te zaspao, ne sluteći da bi mogao postati putnik na putovanju dugom dva tjedna. Srećom, probudio se na vrijeme.

Nakon burne noći u gradu Qingdau Jiang Wu samo se želio odmoriti, pa je za to odlučio iskoristiti prvo što mu se našlo pod rukom. Vjerojatno nesvjestan gdje se nalazi pijani je Kinez zaspao u brodskom kontejneru kojeg su zatim utovarili na brod za SAD.

U zadnji tren izbjegnuo putovanje dugo dva tjedna

No, srećom uspio se probuditi ujutro na vrijeme, pa je u zadnji tren izbjegnuo putovanje dugo dva tjedna. Nakon njegovog poziva u pomoć, na mjesto događaja stigla je policija koja ga je pronašla u kontejneru na visini od 18 metara. "Kontejner su zaključali, pa nije mogao izaći. Redom je zvao svoje prijatelje, a na kraju i nas. Najveći problem je bio taj što nam nije točno znao reći u kojem se kontejneru nalazi. Imao je sreće, da je spavao još sat vremena, brod bi krenuo na dvotjedno putovanje u SAD'', rekao je jedan od policajaca. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.