VIDEO Ova nasmijana djevojka upravo NARUČUJE UBOJSTVO svog supruga!

10.07.2013. 15:29:05

10.7.2013

Prema tvrdnjama istražitelja, ona nije htjela zatražiti razvod da ne bi time svome suprugu slomila srce pa je odlučila naručiti njegovo ubojstvo. Rekla je kako je to lakše, piše Daily Mail. U istrazi je korištena i šokantna video snimka na kojoj Julia ulazi u automobil 'plaćenog ubojice', koji je zapravo bio policajac na tajnom zadatku. Snimku je objavilo tužiteljstvo. Na snimci Julia posve opušteno razgovara s 'ubojicom' o tome kako bi htjela da izvede ubojstvo, da li da bude izvršeno vani ili u kući te kada i kako će platiti 'posao', s obzirom na to kada će biti isplaćeno životno osiguranje njezinog supruga nakon smrti. Julia se tijekom razgovora, očito bez ikakve grižnje savjesti, smije i šali. 'Velikodušno' se složila da nikako ne bi željela da njezin suprug pati. VIDEO POGLEDATI NA IZVORNOJ STRANICI Zaželjela je da, ako je ikako moguće, ubojstvo bude izvedeno negdje izvan kuće kako ne bi bilo nereda i kako njezinoj prijateljici, s kojom bi htjela živjeti, ne bi bilo neugodno boraviti u kući u kojoj je počinjeno ubojstvo. Inače, policija je za njezin plan doznala kada im je to dojavio njezin kolega Carlos Ramos. Prema njegovim riječima, 21-godišnjakinja je prvo njemu ponudila 50.000 dolara za ubojstvo, no on je to dojavio policiji i dogovorio da se Julia suusretne s plaćenim ubojicom', a zapravo policajcem. Izvornu vijest možete pogledati ovdje

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.