VIDEO: Pogledajte kako današnji pročelnik Erduta ushićeno dočekuje četničkog vojvodu Šešelja u okupiranoj Glini!

25.03.2014. 16:07:33

VIDEO-Otkrili-smo-da-je-organizator-dolaska-Seselja-i-Vucica-u-okupiranu-Glinu-jos-uvijek-medu-nama!-Jeste-li-spremni-na-iznenadenje

Branko Jović danas je 2014 godine pročelnik Općine Erdut u Osječko - Baranjskoj Županiji. Ali, nije to oduvijek bio. Jović je ratnih godina bio predsjednik srpske radikalne stranke u Glini u kojoj je organizirao doček Vojislava Šešelja i Aleksandra Vučića, a o čemu je portal Dnevno već pisao. Tog 20.03.1995 godine sa glinske pozornice odaslane su nečuvene poruke mržnje i prijetnje svemu hrvatskom, što organizatora Jovića ipak nije omelo da koncem rata prebjegne iz Gline u Erdut gdje se politički aktivirao i dospio tamo gdje je neometano i danas. Poslušajte dobrodošlicu vojvodi Šešelju iz usta, ni manje-ni više, nego pročelnika hrvatske općine Erdut!

  • Autor: S. Vučković
  • Photo: Screenshoot youtube

Izvorni članak pogledajte OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.