VIDEO: Pogledajte kako Kristina zakucava domoljubne stihove na vrata Banskih dvora prkoseći Vladi

24.08.2013. 13:21:54

Priloženi video prikazuje odvažnost jedne mlade djevojke koja, unatoč tome što je bila sigurna da će biti kažnjena od strane policije, hrabro izvršava svoju domoljubnu misiju prikucavajući svoje stihove na vrata banskih dvora. Kristini Ćurković, koja je privedena zbog svog performansa prikucavanjem domoljubnih stihova na vrata Banskih dvora, mnogi su skinuli kapu i poželjeli pružiti ruku. Riječ je o mladoj Hrvatici koja je već i prije pokušala osvijestiti i javnost i vladajuće o važnosti nacionalnog identiteta i ljubavi prema domovini. Ona je miljenica braniteljske populacije o čijoj je problematici već javno progovarala, a ovaj put Kristina je čelne ljude iz dubokog sna pokušala prenuti – umjetnošću. Prikucanu pjesmu, nažalost, pročitali su i fotografirali samo policajci koji su je i legitimirali i podnijeli prekršajnu prijavu, a o čemu je naš portal već pisao. >>> Mlada Hrvatica ide u zatvor zbog domoljubnih stihova ostavljenih na vratima Banskih dvora! Pogledajte performans odvažne Kristine. Izvornu vijest možetepogledati ovdje
  • Autor: S.V.
  • Photo: screenshot
  • Datum: Subota, 24 Kolovoz 2013 11:58

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.