VIDEO Pogledajte kako Nikolić kod Predsjednice siluje treći poljubac

25.11.2015. 17:52:23

Srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić pokušava Kolindu Grabar-Kitarović ljubiti 'po srpski', prilikom početka summita Brdo-Brijuni na Pantovčaku HRT je na svom Facebooku objavio snimku na kojoj srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić pokušava predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović ljubiti ''po srpski'', prilikom početka summita Brdo-Brijuni na Pantovčaku, na kojem je poseban gost američki potpredsjednik Joe Biden. Kako smo ranije izvijestili, predsjednica je izbjegla prvi ''nasrtaj'' trostrukog ljubljenja, no Nikolić je inzistirao na trećem poljupcu, a kako je to na kraju izveo pogledajte u nastavku. [fbvideo link="https://www.facebook.com/HRTvijesti/videos/562761280548313/" width="600" height="315" onlyvideo="1"]

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.