VIDEO Pogledajte kako Velimir Bujanec lansira raketu za vatromet…

02.01.2019. 11:11:40

VATROMET NAJLJEPŠIH ŽELJA...

VATROMET NAJLJEPŠIH ŽELJA-napiso je na svojoj Facebook stranici dr. Herman Vukušić, čestitajući Novu godinu u kojoj je napisao; Dragi prijatelji, sve najbolje vam želim u Novoj godini uz raketu sreće, ljubavi i zdravlja koju je u prvim sekundama 2019. ispalio moj dragi prijatelj i glasnogovornik suverenog političkog smjera u Hrvatskoj, Velimir Bujanec… Naime, Bujanec je čvrsto držeći štap na kojem je raketa, ispalio raketu vatrenih želja ,koja mu je prilikom lansiranja svojim povratnim udarom dobro zaprašila lice, ali u nemiloj želji da raketa odleti, Bujanec je sve to podnio stojećki, kao u filmu “Umri muški”. Što je bilo sa licem, na snimci se ne vidi? Za pretpostaviti je da nije opečen i da mu nije izgorila poneka vlas kose, već da je samo dobro zaprašen povratnim udarom, i ništa više. Raketa je na vrijeme uspješno lansirana i na kraju se pretvorila u mali vatromet što je i bio glavni cilj ispaljivanja rakete vatrenih želja.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.