VIDEO Pogledajte novinarski prilog Aleksandra Vučića iz 1992. godine, napravio ga je u 'svom stilu'

03.01.2019. 20:27:07

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, uz već poznate ratnohuškačke izjave u Hrvatskoj, nije se proslavio ni kao novinar. On je za vrijeme rata, točnije 1992., radio na paljanskom Kanalu S, prethodnici današnjeg RTRS-a. "Primjer ratnohuškačke propagande, najprimitivnijeg omalovažavanja drugih, neprofesionalizma i sramnog 'novinarstva' bio je 'Kanal S – Srpske televizije' s Pala", opisao je ovaj kanal novinar Al Jazeere Sanel Kajan, koji je i objavio video na Youtubeu i dodao: "Obratite pažnju tko čita prvi prilog u dnevniku". Naravno, mislio je na sadašnjeg predsjednika Srbije koji je u dnevniku obradio, odnosno preveo prilog jedne inozemne televizije o 'stranim plaćenicima' u Armiji BiH. Njegov prilog možete pogledati od 21. sekundi videa.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.