VIDEO: Pogledajte video koji je osvojio internet: Pazite što želite, posljedice bi mogle biti strašne

26.09.2013. 14:59:07

Ovaj popularni video prilog počinje sa razočaranim dječakom u iznošenoj odjeći i raspadnutim tenisicama koji u šetnji parkom zastaje kod jezera, dok na drugom kraju parka sjedi dječak u novoj odjeći.

Video uradak "U Mojim cipelama" australijske filmske škole "MAPS" u režiji Nime Rauffi vidjelo je gotovo dva milijuna ljudi. Video počinje kada razočarani dječak u iznošenoj odjeći i raspadnutim tenisicama  šeta parkom i zastaje kod jezera, dok na drugom kraju parka sjedi dječak u novoj odjeći.

Siromašni dječak najprije sjeda pored elegantnog dječaka na klupi zureći u njegovu odjeću, čak i igorirajući pozdrav tog momka, nakon čega sjeda pod drvo i skida svoj raspadnute tenisice. Ruke stavlja u tenisice i oponaša njihov "razgovor" u kojem zaključuju da im je dosta sirotinjskog života i da se situacija mora promijeniti.

– Volio bih da sam kao onaj dječak. Želim to! – rekao je, da bi se zatim dogodilo čudo. Pretvorio se u dječaka u novoj ispeglanoj odjeći i skupocjenim cipelama! Dobio je sve što je ikada želio, dok drugi dječak sumanuto trći po parku i to u raspadnutoj odjeći. Tek tada je usledio šok za mladića koji nije pazio što je poželio...

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.