(VIDEO) Pogledalo 9 milijuna ljudi: Trogodišnja djevojčica opjevala Isusovu muku!

26.02.2018. 16:57:35

Predivna korizmena pjesma u izvedbi trogodišnje djevojčice očarala je svijet Isus nam u Evanđelju govori: Pustite k meni malene, jer njihovo je Kraljevstvo Božje. Postoji li išta ljepše i slađe od čistog svjedočanstva koje dolazi iz srca malenog djeteta? Upravo to se očituje u videu trogodišnje Claire Ryann iz Utaha koja je pjevajući o Isusu podijelila sa svijetom njeno nježno svjedočanstvo o Isusu koji ju toliko voli da je predao svoj život za nju. Malena Claire oduševila je svijet svojim izvedbama, a Clairein otac svjedoči da otkada je čula pjesmu koja e zove Gethsemane da ju danima nije prestajala pjevati, pjevala ju je non-stop, posebno prije spavanja. ‘Predivno svjedočanstvo donijela je u našu kuću pjevajući nam ovu pjesmu’, rekao je otac koji joj je snimio spot isprepleten Biblijskim scenama. Ovaj spot pogledan je više od 9 milijuna puta te su mnogi ljudi baš duboko dirnuti u srce, čak i oni koji nisu kršćani!

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.