VIDEO Pregazio čovjeka, snimio priznanje i objavio ga na internetu

07.09.2013. 18:09:47

'Ubio sam čovjeka i preuzet ću potpunu odgovornost za to', riječi su Matta Cordlea koji je prizanje objavio u video snimci na You Tubeu. 'Preklinjem vas, nemojte voziti pijani', bila je Mattova poruka nakon nesreće. Matt Cordle se pijan vraćao kući kada je udario 61-godišnjeg Vincenta Canzanija koji je na mjestu ostao mrtav, prenosi CNN. 'Odvjetnici su mi ponudili pomoć i sve što sam trebao napraviti je lagati', rekao je Matt. 'Preuzimam potpunu odgovornost za ono što sam učinio i reći ću tužiteljima sve što treba kako bi me zatvorili na dugo vremena', iskreno je rekao Matt. Odvjetnici i tužitelji tvrde da se 'nikada nisu susreli s ovakvim slučajem gdje netko u potpunosti prihvaća krivnju i shvaća što je učinio'. U priloženom videu pogledajte priznanje Matta Cordlea. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.