VIDEO: Prosvjednik pred vratima hrvatskog Sabora doživio infarkt!

11.12.2013. 16:40:17

1_199132

Branitelj Zoran Mareković je doživio infarkt pred vratima Sabora i hitno je prevezen na bolničko liječenje, gdje je i operiran.

Inicijativa "Vlado odlazi", koja je u utorak organizirala prosvjed protiv Vlade Republike Hrvatske, izvijestila je da je jučer došlo do vrlo neugodnog događaja pred Saborom. Branitelj Zoran Mareković je doživio infarkt pred vratima Sabora i hitno je prevezen na bolničko liječenje, gdje je i operiran.

Zanimljivo da se tijekom prosvjeda na Markovom trgu ispred Sabora pojavio Vladimir Šeks,  ali  sa prosvjednicima nije htio  razgovarati. To je još  razbjesnilo prosvjednike, jer, kako kažu, ispada da su građani i njihovi problemi bitni samo jednom u četri godine, kada su izbori. Inicijativa je predala "otkazno pismo" Vladi RH i Saboru, te zatražila odlazak Vlade, kao i raspuštanje Sabora, jer prema njihovim shvaćanjima je Vlada RH prevarila narod, nikada nije sprovela plan 21, već je samo dobro uhljebila svoje stražnjice. Situacija je, kažu, neizdrživa i inicijativa smatra da sa ovakvom politkom treba se jednom zauvijek završiti. Vlada treba dati ostavku.

Ispred inicijative "Vlado odlazi" P.Ć. je istakao; "kako je HVIDR-a namjerno minirala prosvjed, jer je u isto vrijeme krenula i sama na prosvjed, a znala je za prosvjed ove inicijative, pa su branitelji bili podijeljeni u dvije skupine, iako ih je inicijativa zvala na ujedinjenje".

11-12-2013- 15-34-10

11-12-2013- 15-36-08

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.