(VIDEO) RADNICI PROTIV PERNARA: Pogledajte kako je čelnik Živog zida otjeran s prosvjeda za 3. maj i Uljanik

28.08.2018. 19:13:20

PROTIV POPULIZMA U ponedjeljak su se na Markovom trgu u Zagrebu zastupnici Živog zida pridružili prosvjedu radnika brodogradilišta Uljanik i 3. maj, zajedno s aktivistima iz Radničke fronte i Slobodne Hrvatske. No, posebno se među svima isticao Ivan Pernar koji se motao oko vatrogasne sirene i transparenta s pelenama ispunjenim smeđim sadržajem kojeg su postavili pripadnici pulske navijačke skupine Demoni. No, Pernar je nestao kada je policija došla legitimirati navijače, piše portal Forum. Hodao je u majici s natpisom “HDZ lopine”, no na kraju je ustuknuo pred ljutitim Riječanima koji nisu odobravali njegovo ponašanje, kao ni njegovu zastupničku plaću. Sve je snimila i kamera Foruma. Na kraju se Pernar  sa svojim kolegama iz stranke, počastio u jednoj konobi na Gornjem gradu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.