VIDEO Šešelj ovog puta provocira predsjednicu Hrvatske

03.04.2015. 14:16:05

Vojislav Šešelj neprimjerenim i nekulturnim ispadima i dalje provocira. Neprimjerene rečenice i dalje pljušte od strane srpskog radikala Vojislava Šešelja. Ovog puta još je jednu u nizu uputio na račun hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Povod njegovoj iznimno nekulturnoj izjavi jest komentar Grabar Kitarović o njemu kao politički neznačajnoj osobi. Podsjetimo, napetost u regiji potaknuo je Šešelj kada je ovaj tjedan zapalio hrvatsku zastavu u Beogradu. Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je u četvrtak poruku predsjednici Hrvatske Kolindi Grabar-Kitarović u kojoj najoštrije osuđuje spaljivanje hrvatske zastave u srijedu u Beogradu i naglašava da iza takvih poteza ne stoji država niti bilo koji državni dužnosnik, priopćeno je iz Nikolićeva ureda. 'Prepoznajem Vašu iskrenu želju jačati naše dobrosusjedske odnose i u našim međudržavnim odnosima nadići svakojake incidentne situacije', stoji u poruci Kolinde Grabar Kitarović koju je u njezino ime svome srbijanskom kolegi, veleposlaniku Ivanu Mrkiću, prenio savjetnik predsjednice za vanjsku i europsku politiku Dario Mihelin, priopćeno je iz ureda predsjednice. [video width="720" height="400" mp4="http://portal.braniteljski-forum.com/wp-content/uploads/VIDEO-Vojislav-Šešelj-ovog-puta-provocira-predsjednicu-Hrvat.mp4"][/video]  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.