VIDEO: Sinčić još u listopadu dao podršku braniteljskom prosvjedu u Savskoj

23.12.2014. 14:16:15

PREDSJEDNIČKI kandidat Živoga zida, Ivan Vilibor Sinčić, posjetio je još u listopadu ratne veterane koji prosvjeduju pred Ministarstvom branitelja te im je izrazio svoju podršku. Sinčić je, na snimci YouTube kanala Živoga zida, na pitanja vezanima uz podršku braniteljima odgovarao Josipu Klemmu, vlasniku zaštitarske tvrtke Klemm Security i predsjedniku Udruge specijalne policije Domovinskog rata. "Okupili smo se ovdje kako bismo se solidarizirali s našim braniteljima, kao što se solidariziramo sa svim obiteljima kojima prijeti deložacija. Ovaj problem je na razini sistema, a ne samo problem pojedinca, sistem tlači sve grupe i moramo zajednički nastupati protiv njega. Naša borba je zajednička borba protiv nepravde, niti jedan pojedinac niti grupa ne može pobijediti sam za sebe, pobjeđuju svi ili nitko", započeo je svoje izlaganje Ivan Vilibor Sinčić. Klemmova pitanja "Zašto vi kao mladi čovjek dajete potporu hrvatskim braniteljima?", pita potom Klemm Sinčića. "Podršku hrvatskim braniteljima dajem zato što su oni stvorili ovu zemlju i zato što su oni ugrožena skupina s kojom se trebamo solidarizirati", spremno odgovara kandidat Živoga zida. "Zašto misliš da smo mi ugrožena skupina?", nastavlja dalje Klemm. "Vas tlači kreditni sustav preko sadašnje marionetske vlade, oduzima vam sva prava i ponižava vas", ponovno odgovara Sinčić, nakon čega mu Klemm čestita, a cijeli nastup zapečatio je high five Klemma i Sinčića. Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.