VIDEO: Sinčić naprasito napustio konferenciju nakon pitanja novinara

06.05.2015. 11:21:19

Sinčić je rekao kako nije vrijeme za pitanja o obračunima u stranci Živi zid nakon čega je odustao od svega i napustio konferenciju Član političke stranke 'Živi zid'Ivan Vilibor Sinčić, naprasito je napustio novinarsku konferenciju u Virovitici nakon što mu je novinar postavio pitanje o izbacivanju članova njegove stranke ako se ne slažu s njime' te o njegovim stranačkim kolegama koji navodno 'prijete ljudima otkazima na poslu'. Sinčić je rekao kako nije vrijeme za takva pitanja, nakon čega je odustao od svega i napustio konferenciju, piše kontraportal.com. Razvoj događaja zabilježen je na snimci koja je objavljena na You Tubeu u utorak. Bivši predsjednički kandidat za Tportal je nakon napuštanja konferencije rekao kako se sukobi u Živom zidu trenutno stišavaju. ''Pojavila se nekolicina članova koji pokušavaju napraviti puč u virovitičkoj podružnici i Sud časti ih je sankcionirao, kako i priliči ozbiljnoj stanci koja se mora pridržavati Statuta. Ne mogu komentirati prijetnje - ako im netko prijeti, onda je to stvar za policiju'', rekao je Sinčić o tvrdnjama pojedinih članova živog zida da im se prijeti. Istaknuo je kako podržava branitelje kao populaciju. ''Ne mogu uzeti jednu udrugu ili skupinu i kazati da podržavam samo njih. Branitelji su kao populacija, baš kao i umirovljenici i studenti, žrtve ove krize jer ovom zemljom ne vladaju ni SDP ni HDZ nego međunarodni kreditori'', rekao je Sinčić. Sinčić je na konferenciji u Virovitici, uz Dušana Cvitanovića, upozorio na dvije sudske odluke prema kojima samohrana majka troje djece Marijana Fel iz Pitomače mora platiti kaznu od 40 tisuća kuna za troškove deložacije i još 35 tisuća kuna svom suprugu jer nije mogao živjeti u zajedničkom obiteljskom domu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.