VIDEO: 'Šokantno: Pet mladih i neodgojenih pajceka maltretiraju roditelje na farmi Mladog Jastreba'

06.06.2013. 19:17:48

'Molim posebnu pažnju obratiti na 9.-tu sekundu videa, gdje se lijepo vidi kako mama prasica prednjom desnom nogom žestoko prosvjeduje protiv neodgojenosti i primitivizma vlastitih potomaka, no 'peti pajcek' niti malo se ne obazire na njene prosvjede'. Napisao je autor najnovijeg video uratka s farme Mladog Jastreba koji je osvanuo na You tubeu.

Na kanalu You tube osvanuo je 'novi, najnoviji i strašno šokantni video uradak s farme branka borkovića-mladog jastreba!!!'

Autor video uratka kaže da se na filmu 'više nego dobro vidi kako pet mladih i neodgojenih pajceka, odojaka kak bi se reklo po domače, grubo maltretiraju svoje roditelje, te ih koriste kao vlastiti jogi madrac.'

'Molim posebnu pažnju obratiti na 9.-tu sekundu videa, gdje se lijepo vidi kako mama prasica prednjom desnom nogom žestoko prosvjeduje protiv neodgojenosti i primitivizma vlastitih potomaka, no 'peti pajcek' niti malo se ne obazire na njene prosvjede! Jako žalosno!', komentirao je autor satiričnog videa.

No, za razliku od snimke s ranjenim konjem, ovaj video ne bi nikome trebao nanijeti duševne boli. Pogledajte sami.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.