(VIDEO) Spektakl s Krčkog mosta: Navijači su se, za razliku od političara, poklonili svim braniteljima koji su Hrvatskoj donijeli slobodu

05.08.2020. 17:17:00

Danas, 5. 08 2020., Hrvatska obilježava Dan pobjede, Domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Prošlo je već 25 godina od Vojno redarstvene operacije Oluja, od oslobođenja od velikosrpskog agresora okupirane domovine. Oluja je s pravom nazvana majkom svih bitaka, nakon Oluje srpski agresor se nikad više nije oporavio.

Tijekom Domovinskog rata od 1991. do 1995. godine poginula su i 222 branitelja s područja Primorsko-goranske županije, njima u čast, kako smo već pisali, je riječka Armada na Krčkom mostu zapalila 222 baklje.

Radi se o tradicionalnoj bakljadi koju od 2017. godine organiziraju, kako smo već spomenuli, iz Kluba navijača Armada Rijeka, udruge navijača Vavik Vjerna Kirija iz Crikvenice te članovi navijačke udruge Plavo Bijeli Otok s otoka Krka.

Pogledajte još jednom spektakl koji su u čast hrvatskih pobjednika, hrvatskih branitelja, priredili pripadnici Armade. Armada je zapalila baklje za SVE poginule hrvatske branitelje, pa tako i HOS-ovce, koji danas, nažalost, nisu bili dobro došli na centralnoj proslavi Dana pobjede u Kninu. Za razliku od političara navijači su se poklonili svima, svima onima koji su Hrvatskoj devedesetih donijeli slobodu.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: Miroslav Herceg/Foto: Snimka zaslona

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.