VIDEO: SPEKTAKL U MANCHESTERU Joshua obranio IBF pojas, slijedi borba s Kličkom

11.12.2016. 10:56:24

Britanski boksač Anthony Joshua uspješno je obranio naslov IBF svjetskog prvaka u teškoj kategoriji. U subotu navečer u Manchesteru je nokautom u trećoj rundi porazio Amerikanca Erica Molinu. Bio je to drugi put da je Joshua branio svoj pojas. 27-godišnjak sada ima 18 nokauta u isto toliko borbi, a u sljedećem će meču ‘na ruke’ nekadašnjem kralju teške kategorije Vladimiru Kličku. Borba će se održati 29. travnja sljedeće godine na Wembleyju. “Ovo je iskorak koji su ljudi željeli. Znam da Kličko želi pojas natrag, i nadam se da će bolji borac pobijediti”, rekao je Joshua. Kličko je pojase WBA, IBF i WBO izgubio od Tysona Furyja prošle godine, a stigao je u Manchester kako bi pogledao borbu svog sljedećeg protivnika. Borbi Joshue i Moline prethodila je ona Dilliana Whytea i Derecka Chisore, u kojoj je slavio White sudačkim ocjenama (114:115, 115:113, 115:114). Borba je možda i zasjenila onu glavnu, a oba su borca ‘dijelili’ udarce do posljednje sekunde posljednje, 12. runde. Borbe u Manchesteru u subotu je gledalo više od 20 tiduća ljudi. Anthony Joshua vs Wladimir Klitschko NAJAVA !!

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.