(VIDEO) SRPSKI SNAJPERIST U NEVOLJI! Objavljen ratni video na kojem ubija civile: ‘U glavu, mamu mu j**em’

22.05.2021. 10:05:00

Video koji je objavio francuski novinar Philippe Buffon na kojem Zoran Kulina puca iz Nedžarića na Alipašino Polje, Tužiteljstvo BiH je uzelo za ozbiljno. Protiv njega se priprema tužba za ratni zločin, no Kulina, koji je danas konobar oko toga nije previše zabrinut, iako ne poriče da je na snimci on:

“Ma, to je samo bila predstava. Nisam nikoga pogodio. Gađao sam žardinjeru…”, kaže i podsjeća da ima i “Bošnjake za prijatelje”:

“Gađao sam u žardinjeru”

“Nisam se do sada oglašavao. Pričaju ljudi o meni svašta. To je sve zaj**ancija bila. Čovjek gleda u mene, ja se smijem sve vrijeme. Da sam ubio koga, ne bih ni bio ovdje, najiskrenije. U žardinjeru sam gađao. Ima tamo žardinjera. Pogledaj čitav film. Nisam ja taj tip”, tvrdi nekadašnji srpski snajperist, a danas konobar kojeg su novinari Istrage.ba pronašli na radnom mjestu – u kafiću Autobusne stanice.

Podsjetimo, na ratnoj snimci koju je objavio novinar Buffon, Zoran Kulina nakon što je ispalio metak iz snajpera prema civilima konstatira:

“U glavu, čovječe…”

“U glavu, čovječe… Odlično. Je*em li im mamu.”

Po odlasku novinara koji su ga suočili sa činjenicom da je u ratu ubijao civile, bivši snajperist dobacuje:

“Vidi, ja i ti uvijek možemo pričati. Nikakav problem, ne bježim ni od čega. Drago mi je da si došao.”

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Snježana Vučković/Foto: screenshot/Istraga.ba

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.