VIDEO: STANKOVIĆ TUŽIO PERNARA? “Mislim da je Stanković prvi voditelj koji je tužio svog gosta”

13.12.2016. 19:07:51

HRT-ov voditelj Aleksandar Stanković tužio je saborskog zastupnika Živog zida Ivana Pernara, objavio je Pernar na svom Favenook profilu. “O kaznenoj prijavi koju je protiv mene podnio Aleksandar Stanković, sutra je sjednica MIP-a gdje će se opet glasati o skidanju mog imuniteta'”, napisao je Pernar uz video koji je objavio. [fbvideo link="https://www.facebook.com/pernari/videos/1755354468123662/" width="500" height="400" onlyvideo="1"] N1 je pokušao dobiti komentar od Stankovića, ali voditelj nije bio dostupan. “Bilo je u povijesti slučajeva gdje su gosti tužili voditelja, ali mislim da je Stanković prvi voditelj koji je tužio svog gosta. Dragi prijatelji, sve ćemo livestreamat da razotkrijemo tu farsu”, napisao je Pernar. Pernar je, podsjetimo, gostovao u Stankovićevoj emisiji ‘Nedjeljom u 2’, ali je studio napustio nakon svega petnaestak minuta.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.