VIDEO: STRAVIČNE SNIMKE MALOLJETNIH TERORISTA

26.08.2013. 17:13:20

Na YouTubeu je objavljena stravična snimka na kojoj se maleni dječak smiješi dok mu odrastao muškarac pomaže naciljati metu poluatomatskim pištoljem. Snimka prikazuje prve korake afganistanskog dječaka prema "zanimanju" terorista, a na internetu ju je objavila Al-Qa'ida.
Također, snimka prikazuje ženu prekrivenu burkom dok cilja raketni bacač prema automobilu.
U blizini pakistansko-afganistanske granice, U kampu-terora smještenom u sjevernom Waziristanu, talibani treniraju djecu mlađu od pet godina kako bi postali nova generacija terorista.
Maloljetnici pozorno slušaju zloćudna predavanja i uz tešku muku podižu smrtonosne kalašnjikove i ispaljuju rafale nakon kojih trzaj automatske puške baca njihova malena tijela na pod.
Mnogi od njih su siročad, a njihovi očevi, proglašeni mučenicima, izgubili su živote u svetom ratu. Sada će i oni krenuti njihovim stopama.
Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.