VIDEO: Striptizeta zaplesala laburistu u krilu dok je slavio rođendan u svojoj vili

06.10.2013. 11:42:24

1_525138c3d1130

Bila je to lijepa rođendanska zabava, ljudi su bili veseli i zabavljali su se. Nije bilo ničega što bi vrijeđalo nečiji moral, tako da ne vidim nikakav problem, opisao je Željko Klisović, povjerenik Hrvatskih laburista - Stranke rada za Zagreb u ostavci, proslavu svojeg 54. rođendana.

Povjerenik Hrvatskih laburista za grad Zagreb, doktor u KB Dubrava, Željko Klisović, pohvalio se na svom Facebook profilu zabavom koju je imao za svoj 54. rođendan koji je proslavio 13. rujna. No, ono što je ovu zabavu izdizalo iz prosjeka drugih slavlja su dvije striptizete koje su zabavljale posjetitelje Ville Klisović u Zagrebu. Snimke i fotografije zabave stavio je na svoj profil na Facebooku, no u međuvremenu je sve uklonio.

U videozapisima kojima se pohvalio na svojem Facebook profilu, cijela predstava se vrti oko dvije egzotične plesačice, koje uz zvuke turbofolka i modernih plesnih hitova na stolu zabavljaju publiku.

U jednom trenutku jedna od plesačica dolazi do Klisovića i započinje ples u krilu koji nije trajao dugo jer se djevojka maknula nakon što ju je Klisović čvrsto primio za stražnjicu. Na profilu su i fotografije na kojima se nalaze članovi SDP-a,HDZ-a, HSLS-a, HSS-a i Laburista. Proslava 54. rođendana uz najbliže prijatelje odvijala se u 'party dvorani', kako je opisuje Klisović, tj. u njegovoj vili, a okupljanje gostiju uz prvu čašicu odvijalo se u dvorištu oko bazena.

'Meni je to potpuno prihvatljivo, volim gledati ljude kako se zabavljaju. To mi je draže nego licemjerni političari koji samo kukaju i prave se da se ne vole zabavljati', kroz smijeh kaže Klisović, piše 24 sata, koji neslužbeno doznaje da su tri člana stranke protiv Klisovića pokrenula postupak na sudu časti, ali nije jasno jesu li razlog razuzdane zabave. Iako je  ugledan u struci i u stranci, Klisović je već osuđivan zbog bludnih radnji. Osuđen je na uvjetnu kaznu za bludničenje nad pacijenticom, ali na radnom mjestu, kao ni u Liječničkoj komori, nije snosio posljedice. Nadalje, jedna pacijentica ga je optužila da ju je pokušao uhvatiti za grudi, te je iz ordinacije pobjegla, up suzama i gola. No, kako nije bilo svjedoka, optužba je odbačena.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor: