(VIDEO) TALIBANI SLAVE U LUNA-PARKU!? Da oči ne povjeruju: Ratnici se zabavljaju kao mala djeca, voze se na vrtuljku i skaču na trampolinu!

17.08.2021. 15:20:00

Dok se poraženi u strahu bore za goli život i pokušavaju napustiti zauzeti grad, pobjednici uživaju u svom trijumfu. Očekivana je to slika sa svakog bojišta, no ono što stiže iz Afganistana izgleda posve nadrealno.

Naime, procurili su video zapisi koji prikazuju talibane kako vojnu pobjedu slave u zabavnom parku!? Na jednom videu tako ratnici voze automobile “na sudaranje” iz lunaparka, na drugom ih vidimo kako skakuću na trampolinu, a tu je i video koji ih prikazuje dok se voze na vrtuljku.

Nevjerojatno? Pa, iako je teško povjerovati u autentičnost videa, francuska novinska kuće Mediavenir kažu da su autentični, a njihove objave na Twitteru prenose brojni svjetski mediji.

Vježbaju u teretani

Jedino što nisu baš svi sigurni u kojem gradu su snimljeni video zapisi. S obzirom na datum objave, nisu baš svi uvjereni da se radi o Kabulu pa tako neki izvori navode grad Herat na zapadu Afganistana koji je pao nekoliko dana prije glavnoga grada.

Osim u zabavnom parku, talibane možemo vidjeti kako se zabavljaju u teretani, a isti izvori navode da je riječ o vježbalištu u predsjedničkoj palači.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Daniel Radman/Foto: Twitter

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.