VIDEO: Teksaški masakr: Pronašli ubojicu petero ljudi iz teksasa

30.10.2013. 10:23:43

1_175916

Policija je prvo u ponedjeljak popodne otkrila tijelo žene u njezinu domu, a vatrogasci su nešto kasnije u kući ubojice, gdje je izbio požar, pronašli drugu mrtvu ženu, ustrijeljenu vatrenim oružjem.

Charles Everett Brownlow ubio je u Teksasu pet osoba, među kojima majku i tetu, a uhićen je nakon potjere u gradiću Terrellu, oko 50-ak kilometara istočno od Dallasa, objavile su u utorak mjesne vlasti i mediji. Taj 36-godišnjak ubio je pet osoba na četiri lokacije, u vlastitim domovima i trgovini, a policija za sada ne raspolaže motivom za taj ubilački pohod, prenosi Chicago Tribune.

"Provodimo opsežnu istragu i još nam je prva briga obavijestiti preživjele članove obitelji", kazao je glasnogovornik policije A. D. Sansom.

Policija je prvo u ponedjeljak popodne otkrila tijelo žene u njezinu domu, a vatrogasci su nešto kasnije u kući ubojice, gdje je izbio požar, pronašli drugu mrtvu ženu, ustrijeljenu vatrenim oružjem. Policija se tada dala u potragu za 36-godišnjakom te je u drugome domu pronašla još jednu mrtvu ženu i muškarca, dok je trogodišnji dječačić pronađen živ u svome krevetiću.

Prateći njegov automobil koji ih je odveo do spomenute trgovine, policija je pronašla i petu žrtvu, ustrijeljenog muškarca.

U potrazi za ubojicom policija je koristila i helikoptere.

Početkom godine u istome gradiću ubijeni su okružni tužitelj i njegova supruga te pomoćnik okružnog tužitelja.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.