VIDEO: Tihomir Dujmović u Bujici: “HRT je k’o RTS...

28.11.2017. 08:55:14

tamo mogu raditi oni koji zastupaju tezu o ‘građanskom ratu’, ali ne mogu Hrvati!” Bajaga je noć prije ‘Oluje’ pjevao četnicima u Kninu i sada nastupa po Hrvatskoj, a Thompson ne može u Pulu; je li to Hrvatska za koju se ginulo – zapitao se Dujmović… Nakon dugo vremena Tihomir Dujmović se pojavio na TV-ekranu i gostujući u Bujici Z1 televizije otkrio kako je dobio otkaz na HTV-u, komentirao je napade na Predsjednicu iz Documente i tzv. Inicijative mladih za ljudska prava radi pisma potpore generalu Praljku… Dujmović je posve otvoreno govorio o svom odnosu s premijerom Plenkovićem i komentirao slučaj Šeks… [embed]https://www.youtube.com/watch?v=bb6g8cgqT8U[/embed]   Kamenjar.com  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.