(VIDEO) Tin Šunjerga priveden u DORH: Građani se okupili da vide lice ubojice

28.03.2017. 13:30:09

VELIK INTERES JAVNOSTI Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni će, uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, biti predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave. Tin Šunjerga priveden je jutros u DORH. Ispred zgrade suda su se okupili brojni novinari, ali i građani. Dvije djevojke za ŠibenikIN su kazale: ” Tin je moj bliski rođak i htjela sam ga vidjeti posljednji put. Znam da vam to zvuči kao floskula nakon svega, ali on je zaista bio super momak i sve je u školi završavao s pet. A onda je u pubertetu nešto krenulo po zlu, vjerojatno loše društvo i droga. Prije par mjeseci izgledalo je da se opet sredio, javljao se pristojno, bio vedar…. A sada se dogodilo ovo. Ne mogu vjerovati. Nadala sam se da ću ga jutros vidjeti još jednom, vjerojatno posljednji put”, rekla  je djevojka u društvu prijateljice. Po Šibeniku su danas objavljene i osmrtnice ubijenih supružnika. Zajedno su na njoj. “Pokušavam se sjetiti poznajem li ove ljude jer imam rodbinskih i prijateljskih veza sa Čistom Velikom. Često sam dolazio tamo. Mislim da mi nisu poznati na ovim slikama s osmrtnice, ali djeluju kao normalni ljudi. Ne ide mi u glavu kako je taj mladić mogao postati toliki monstrum da je išao ubiti svoje roditelje. U moje vrijeme roditelje nismo smjeli krivo pogledati, a kamoli da bi učinili nešto ovako grozno”, kazao  je šjor Ante, koji je barem pet minuta stajao pred zidom gdje su nasuprot šibenskog kazališta postavljene osmrtnice.
Policija je jutros priopćila kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom osumnjičenim za dva kaznena djela teškog ubojstva svojih roditelja, 45-godišnjeg oca i 46-godišnje majke. “Osumnjičeni je 25. ožujka između 16 i 18 sati u Čistoj Velikoj, radi neslaganja roditelja oko njegova ponašanja, na okrutan i podmukao način usmrtio svoje roditelje vatrenim oružjem, koje je legalno posjedovao njegov otac i koje oružje je čuvao na zakonom propisani način. Osumnjičeni je do oružja došao provalom u sef.”, izvijestila je policija. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni će, uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, biti predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave. Dovršeno je kriminalističko istraživanje i nad maloljetnikom, 18-godišnjakom i 20-godišnjakom, svi osumnjičeni za neprijavljivanje počinjenog kaznenog djela. Osumnjičeni nisu prijavili kaznena djela teškog ubojstva u Čistoj Velikoj, iako su znali da je počinjeno teško kazneno djelo i da bi njihova prijava omogućila ili znatno olakšala otkrivanje djela i počinitelja. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni 18-godišnjak i 20-godišnjak će, uz kaznenu prijavu istom Državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, biti predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, dok je osumnjičeni maloljetnik kazneno prijavljen redovnim putem.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.