VIDEO: Trojica 'krajišnika' koji kao da su izašli iz Pervanovih parodija

27.08.2013. 16:31:52

'Junačina' iz Tržića na Kordunu ogorčen je. 'Ovamo iza je Krajina. I ovo kani ostati Krajina. A ustaše su onda od genocida, nisu znali šta da rade, onda su pobjegli dolje...', rekao je. 'Ustašama' je poručio da 'mogu svoje kalašnjikove pos*at dole u gu*icu'.

Kada je legendarni Željko Pervan sa svojom ekipom prije i tijekom Domovinskog rata snimao parodije na srpske borce, vjerojatno je bio inspiriran upravo ovakvim likovima.

'Ja ne znam kako oni to nas smatraju četnicima. Onda bi mi trebali nositi šubare, trebali bi nositi kokarde, trebali bi nositi po osam ovakvih redenika kao što ih ja sad imam oko vrata, šarce, noževe za klanje...Ja imam nož, ali to je nož za otvaranje konzerva.', priča jedan od njih.

Drugi također objašnjava kako 'nema četnika, samo Srbi'. A najviše ga boli što ga nazivaju – teroristom. 'I još jednu stvar da vam rečem. To mi je najteže u životu. Terorista! Okle ja terorista, majku mu je*em?', ogorčeno je rekao i otrčao na autobus koji ga je odvezao na položaj.

Treća 'junačina' iz Tržića na Kordunu ogorčen je. 'Ovamo iza je Krajina. I ovo kani ostati Krajina. A ustaše su onda od genocida, nisu znali šta da rade, onda su pobjegli dolje...', rekao je. 'Ustašama' je poručio da 'mogu svoje kalašnjikove pos*at dole u gu*icu'.

Video materijali dio su kolekcije Muzeja Domovinskog rata.

  • Autor: Z. S.
  • Photo: screenshot
Izvornu vijes možete pogledati ovdje

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.