VIDEO: Tučnjava u Novom Zagrebu ima svoj nastavak!

22.05.2020. 17:08:00

Na snimkama tučnjave koja je jučer bila glavna tema na mnogim društvenim mrežama vidljivo je kako se dvojica vozača tuku na raskrižju za vrijeme crvenog svijetla.

U Novom Zagrebu jučer u poslijepodnevnim satima je na raskrižju Ul. Savezne Republike Njemačke i Avenije Dubrovnik došlo do tučnjave u kojoj je sudjelovalo nekoliko ljudi, a cijeli događaj je snimljen od nekoliko osoba, te video snimke kruže društvenim mrežama, te su potegnule mnoge rasprave.

Oko 14 sati 26-godišnji vozač Opel Corse i 38-godišnji vozač Audija su stajali zbog crvenog svjetla na semaforu, te se u jednom trenutku dvojica su se počela žestoko mlatiti.

Iako pravi razlog njihove tučnjave za sada nije poznat, očevici pretpostavljaju kako je razlog svega bila prometna svađa zbog oduzimanja prednosti koja se otela kontroli.

Taman kada bi pomislili da se ova tučnjava privela kraju, kulminacija radnje zapravo tek počinje.


Nakon što se upalilo zeleno svjetlo na semaforu, vozači su ušli svaki u svoj auto i krenuli, no vozač Opel Corse odlučio se “osvetiti” za primljene udarce, udarivši svojim automobilom u Audi, te odmah zatim počeo “bježati”, Avenijom Dubrovnik u smjeru Zagrebačkog velesajma.

Naravno da priča ovdje ne završava, jer su snimatelji iz kombija odlučili utažiti svoju (a i našu) znatiželju te pratiti potjeru kako bi saznalo što će se dalje događati, predvidjevši kako će tu sigurno biti još “akcije”. A tako je i bilo.

Nova snimka koje se naknadno pojavila na društvenim mrežama, prikazuje daljnji razvoj događaja.

Nakon što je vozača Corse ponovo zaustavilo još jedno crveno svjetlo na semaforu raskrižja Avenije Dubrovnik s Avenijom V. Holjevca, vozač Opela je izašao iz auta te ih je Audi zamalo pregazio. Na kraju su muškarac i djevojka ponovno sjeli u auto i nepropisno se polukružno okrenuli po Aveniji Dubrovnik, te nastavili jurnjavu u pravcu Porezne uprave.

Naravno vozači kombija koji su sve ovo cijelo vrijeme i snimali, napravili su jednako nepropisno polukružno skretanje (gdje je to zabranjeno), te tu završava ova nova snimka koja se naknadno pojavila.

No s obzirom na do sad viđeno, uopće nas ne bi čudilo da negdje “ispliva”, i treći nastavak ove makljaže po Novom Zagrebu.

Policijska uprava zagrebačka protiv ove dvojice muškarca podnijela je prekršajnu prijavu naročito zbog drskog ponašanja i remećenja javnog reda i mira.

Vozač Opela dobit će i kaznenu prijavu zbog oštećenja tuđe stvari.

Također su iz policije poručili kako je istraga cijelog događaja u tijeku.

Izvor: automobili.klik.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.