VIDEO Ulovili DIVOVSKU anakondu pa pozirali s njom!

05.09.2013. 15:49:52

Skupina Peruanaca naišla je u blizini grada Iquitosa na divovsku anakondu kako odmara nakon obilnog obroka... U blizini peruanskog grada Iquitosa, koji se nalazi usred amazonske prašume i pored jedne od pritoka Amazone, građani su otkrili neuobičajeno dugu anakondu. Kako javlja ITN, zmija je duga gotovo pet metara. Pronađena je kako odmara nakon obilnog obroka. Građani su je iz nepoznatog razloga ubili, a zatim su i pozirali uz nju kako bi se fotografirali. Anakonde su, inače, najdulje zmije na svijetu, nisu otrovnice, već žrtve ubijaju davljenjem. Najčešće žive uz rijeke i druge vodene površine u tropskim krajevima Latinske Amerike. Dosad najveći pronađeni primjerak bio je dug nevjerojatnih osam i pol metara. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.