VIDEO Upoznajte ruskog 'Terminatora'

24.05.2013. 10:01:39

Ruski vojnik 'prevario' je smrt i prživio pogodatm metka iz AK-47 automatske puške u čelo. Vojnik, koji je u naslovu snimke proglašen 'ruskim Terminatorom', navodno se našao usred unakrsne vatre između ruskih i čečenskih militanata, kad ga je pogodio metak. >> FOTO Sve za dobru fotku Video snimka s LiveLeaka prikazuje njegovog kolegu, kako prvo pincetom, a zatim i kombinirkama vadi metak iz njegovog čela. Čitavo to vrijeme 'Terminator' je miran i u potpunosti opušten, iako se radio o neugodnoj i vjerojatno bolnoj situaciji. Bez medicinske opreme ili pravog sredstva za dezinfekciju, njegov kolega uz pomoć zahrđalih kombinirki čupa metak van čela, a vojnik nakon toga smiješi kameri. Prstima provjerava ranu na čelu i što se njega tiče, priča je završena. Snimka koju možete pogledati navodno je nastala još 2000. godine u čečeniji, ali je tek nedavno postala veliki hit nainternetu. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.