VIDEO: Voditelj Marko Jurič premijeru Milanoviću u emisiji pokazao srednji prst! Pogledajte zašto

03.06.2015. 09:51:20

Predsjednik Vlade Zoran Milanović je na press konferenciji, nakon dramatičnenoći branitelja na Markovu trgu i crkvi sv Marka, rekao da iza braniteljskog prosvjeda stoji HDZ i Karamarko. Na pitanje ima li dokaza da Karamarko i HDZ stoje iza prosvjeda branitelja Milanović je kazao: ”To je očito iz svake riječi, grimase, geste, to je jasno kao što je jasno koji je danas dan u tjednu.” VEZANI SADRŽAJ Iz njegove izjave proizlazi kako je predsjednik vlade Milanović očito ekspert za tumačenje gesti i grimasa. Stoga ga je Marko Jurič, voditelj emisije Mrakov trg na Z1 televiziji upitao što znači jedna gesta koju ljudi često koriste kada govore o njemu i njegovoj vladi te hoće li dati povjerenje Milanoviću i SDP-u na sljedećim izborima. Pogledajte u videu o kojoj se gesti radi:

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.